Actualitate

Viorel Demean, fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, s-a împușcat în piept cu o armă

todaydecembrie 21, 2022 151 1

Background
share close

Fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, s-a împușcat în piept cu o armă pe care o deține legal și a ajuns la spital în stare gravă.

Într-un comunicat Inspectoratul Județean de Poliție informa în această dimineață că bărbat de 47 de ani s-a împușcat în această dimineață. În mod accidental acesta s-a rănit în piept, soția lui anunțând incidentul către serviciul unic de urgență 112.

Ulterior s-a confirmat identitatea bărbatului, în persoana fostului șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, Viorel Demean.

Din primele informații, oferite de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, bărbatul s-a împușcat accidental cu arma pe care o deține legal, în apartamentul său din Deva. El a fost inițial transportat la Spitalul Municipal din Deva.

”La prezentare era într-o stare stabilă. Este o plagă împușcată hemitorace stâng, undeva mai mult spre umăr, nu spre inimă. Se pare, din prima impresie că nu au fost afectate vase mari, pentru că n-ar fi ajuns viu, în primul rând, însă cu siguranță este o afectare internă având în vedere că plaga este cu poartă de intrare și poartă de ieșire, adică a ieșit prin spate glonțul, sau alicea, cu ce s-o fi împușcat dumnealui. E o plagă care are continuitate, dintr-o parte în alta. Starea lui în momentul prezentării era stabilă, conștient.

Urmează investigațiile suplimentare, cele imagistice, partea de computer tomograf pentru a vedea ce este acolo. Sigur că următoarea fază este de stabilizare, hemostază care trebuie făcută în sala de operație pentru o astfel de plagă, sală de operație în care va intra o echipă de medici, de chirurgie toracică, chirurgie generală și apoi vedem ce mai e de făcut. În continuare se stabilizează și e nevoie de o altă intervenție, într-o altă unitate medicală sau dacă nu este nevoie va rămâne aici” – a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Lucian Miron, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Deva.

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un bărbat de 47 de ani s-a împușcat accidental, în această dimineață

Un bărbat de 47 de ani s-a împușcat în această dimineață. În mod accidental acesta s-a rănit în piept, soția lui anunțând incidentul către serviciul unic de urgență 112. Din primele informații, oferite de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, bărbatul s-a împușcat accidental cu arma pe care o deține legal, în apartamentul său din Deva. El a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale. […]

todaydecembrie 21, 2022 4797 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%