Actualitate

13.000 de lei pentru scrierea proiectului de eficientizare energetică a sediului Primăriei Geoagiu

todayoctombrie 18, 2022 254 5

Background
share close

Deși se presupune că are un compartiment de specialitate, Primăria Orașului Geoagiu alocă 13.000 de lei pentru servicii de ”elaborare de proiecte”.

Responsabilii Primăriei Geoagiu au inițiat o cumpărare directă, în valoare de 13.000 de lei, către Start Plan Progres SRL Deva, societate reprezentată de Oprițoiu Grigore Rafael.

Pentru această sumă, conform anunțului publicat pe SEAP; firma în cauză trebuie să asigure ”elaborare documente pregătire proiect, completarea cererii de finanțare (documente pregătire, anexe cerere de finanțare, verificare cheltuieli eligibile, elaborare buget), elaborare documentație necesară proiect HCL (referat de specialitate, descriere sumara a obiectivului de investiții), depunere cerere de finanțare, completarea cererii de finanțare ca urmare a cererilor de clarificare primite de la finanțator, pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a sediului Primăriei Orașului Geoagiu, jud. Hunedoara”. Documentația ce se va depune în cadrul apelului se va întocmi conform Ghidul solicitantului Programului AFM”.

Practic, cu bani obținuți prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Geoagiu să își eficientizeze energetic/ anvelopeze sediul în care își desfășoară activitatea.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fetiță dispărută, găsită în timp scurt de polițiștii din Simeria

Ieri seară, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la plecarea voluntară de acasă a unei minore de 9 ani dintr-un sat aparținător orașului Simeria. Ca urmare polițiștii s-au organizat în  mai multe patrule pentru găsirea minorei. Operațiunile de căutare a acesteia au fost de scurtă durată , ea fiind găsită de un polițist aFormațiunii de Investigații Criminale Simeria, la aproximativ 300 m de domiciliu, pe un câmp. În […]

todayoctombrie 18, 2022 22

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%