Actualitate

173 de stejari pentru România plantați azi de Ziua Jandarmeriei

todayaprilie 3, 2023 42

Background
share close
Printre activitățile organizate în contextul sărbătoririi a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române se numără și acțiunea de plantare de copaci în zona Căprioara – Deva, desfășurată în decursul zilei de azi.
Simboluri ale longevității și rezistenței militare, puieții de stejari au fost plantați cu multă dăruire de către jandarmii hunedoreni în cadrul Campaniei ,,173 de stejari pentru România!’’.
Campania este o tradiție lansată în 2021, organizată la nivel național, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. În fiecare an, în luna aprilie, jandarmii împăduresc România cu tot atâția stejari câți ani numără instituția a cărei uniformă o îmbracă. Scopul acestei inițiative este unul de conștientizare asupra dezvoltării durabile, într-un mediu sănătos, care să trezească respectul pentru natură în conștiința colectivă a românilor.
Stejarii, împreună cu logistica și asistența tehnică au fost furnizate de către Direcția Silvică Hunedoara
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Profesorii vor primi mai repede salariile, luna aceasta

Salariile aferente lunii martie 2023 pentru profesori și alți angajați subordonați Ministerului Educației vor fi plătite pe 11 aprilie, cu trei zile înainte de ziua obișnuită, potrivit unui ordin emis de ministrul Finanțelor și obținut de Edupedu.ro. Măsura a fost luată pentru ca data de salariu să nu se suprapună cu Vinerea Mare, pe 14 aprilie. Concret, este vorba de ordinul nr. 1.247 din 28 martie 2023, încă nepublicat în […]

todayaprilie 3, 2023 33

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%