Actualitate

180 de milioane de euro, la dispoziția medicilor de familie

todayiulie 16, 2022 32

Background
share close

Nu mai puțin de 180 de milioane de euro, din Planul Național de Redresare și Reziliență sunt la dispoziția medicilor de familie, pentru investiții în cabinetele medicale (renovare și dotare cu echipamente medicale și mobilier – electrocardiograf digital, ecograf portabil, echipamente IT, monitor funcții vitale – frecvență cardiacă, tensiune arterială non-invazivă, pulsoximetrie, temperatură, spirometru digital etc).
Potrivit directorului general al CAS Hunedoara, Adrian Nicolae David, fiecare cabinet medical sau asociere de cabinete poate accesa pentru dotare cu echipamente și mobilier fonduri în valoare de 45.000 euro fără TVA, iar pentru renovare pot fi solicitate fonduri de până la 15.000 euro fără TVA.
Dosarele de finanțare se depun pe platforma www.proiecte.pnrr.gov.ro începând cu data de 4 august 20, ora 10.00

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Da muzicii, nu drogurilor!

Astazi, un eveniment plin de tinerete, organizat la Arena Park, de Primăria Orăștie, Directia publica de asistenta sociala, Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog in parteneriat cu Leo si Lions Palia, a adunat orăștienii la un loc. Scopul reunirii celor prezenți a fost  campania de conștientizare a pericolului consumului de droguri sau de alcool. Pentru a arăta pe viu ce înseamna consumul de substanțe interzise  s-au putut testa și ochelarii […]

todayiulie 15, 2022 101 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%