Timp liber

3-6 august: O nouă poveste se scrie la Untold

todayiulie 28, 2023 34

Background
share close

Tot ce trebuie să știi pentru UNTOLD 2023: UNTOLD, aflat în topul celor mai mari festivaluri din lume, se pregătește să scrie povestea celei de-a 8-a ediții, în perioada 3 – 6 august. Creatorii UNTOLD dezvăluie detalii importante cu privire la accesul la eveniment, sistemul de plată și sfătuiesc fanii să aleagă variantele de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de un acces mai rapid în universul magic al festivalului.

Procedura de Check-in online poate fi efectuată înainte de deschiderea festivalului, iar fanii care aleg să îl facă la fața locului vor achita o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate.

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum  sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnicemâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni. Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

În 2023, festivalul UNTOLD scrie o nouă poveste ce așteaptă să fie spusă. În acest an porțile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele 16:00 – 05:00.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Ziua Porților Deschise în situl arheologic Costești-Cetățuie

Sâmbătă, 29 iulie 2023, începând cu ora 10.00, are loc Ziua Porților Deschise în situl arheologic Costești-Cetățuie, evenimentul organizat în cadrul Școlii de vară ArheoArhitectura. Cetățile Dacice din Munții Orăștiei, ediția a III- a. Până în 30 iulie se desfășoară în aria Cetăților Dacice din Munții Orăștiei ediția a III-a a Școlii de vară ArheoArhitectura. La ea participă studenți din domeniile arheologiei și arhitecturii de la universitățile din Cluj-Napoca, București și Timișoara. […]

todayiulie 28, 2023 31

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%