Actualitate

40 kg de petarde confiscate! Comercianții ilegali s-au ales cu dosar penal

todaydecembrie 17, 2022 147

Background
share close

Astăzi, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara au identificat 3 persoane din municipiul Hunedoara și comuna Băcia care comercializau ilegal, articole pirotehnice.

În urma a trei percheziții, au fost descoperite articole pirotehnice din categoriile F1, P1 și F2, care erau deținute și depozitate fără drept, în spații neautorizate, în vederea comercializării ilicite către publicul larg.

40 de kilograme de petarde au fost astfel descoperite, în cele trei percheziții ale polițiștilor. Pentru fapta lor, acestora li s-a deschis dosar penal, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara declară că:

În cauză, polițiștii efectuează cercetări penale față de trei persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 37, lit. a și c, din Legea nr. 126/1995.”

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Obligațiile utilizatorilor de aparate de marcat electronice fiscale

  Ținând cont de numărul mare de contribuabili, utilizatori de aparate de marcat electronice fiscale (AMEF) care nu au asigurat conectarea la distanță lor în vederea transmiterii de date fiscale către Sistemul informatic național de supraveghere şi monitorizare al ANAF, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice atenționează utilizatorii de aparate de marcat electronice fiscale (AMEF) în privința respectării acestei obligații. Operatorii economici care dețin AMEF au şi obligația depunerii următoarele declarații […]

todaydecembrie 16, 2022 114

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%