Actualitate

6 medalii obținute de elevi de la Liceul Aurel Vlaicu, sportivi la Dacicus

todayoctombrie 30, 2022 218

Background
share close

În ultimele zile de vacanță, 3 elevi de la Liceul Aurel Vlaicu din Orăștie au obținut 6 medalii la nivel mondial, în Italia.

Tinerii se antrenează la Clubul Dacicus din Orăștie. Unii au deja vitrine întregi de trofee, obținute în timp.

Prima zi a Campionatului mondial a urcat pe podium pe David Nistor din clasa a X-a, pe prima treaptă. Tot în prima zi, Antonia Nechita, din clasa a IX-a B, a obținut locul al II-lea. În următoarea zi a competiției, Antonia a obținut două medalii de argint, una la individual și una cu echipa.

 

Duminică, noi vești bune anunță un nou dublu campion mondial, pe Ambruș Andi, din clasa a XI-a B, care a obținut locul I, la individual și cu echipa.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu la Bălata

S-a declanșat, duminică, un incendiu în zona târgului de la Bălata. ISU declară: “Pompierii Detașamentului Deva s-au deplasat de urgență la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat faptul că ardea generalizat o construcție din material PVC, destinată comerțului, cu degajare mare de fum și cu posibilitatea propagării incendiului la clădirile învecinate. Intervenția promptă […]

todayoctombrie 30, 2022 196 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%