Actualitate

Program de livrare apă în Orăștioara de Sus

todayiulie 15, 2022 72

Background
share close

ANUNȚ!!!
Vă aducem la cunoştinţă că din cauza secetei din ultima perioadă şi a creşterii consumului de apă potabilă pe raza Comunei Orăştioara de Sus, pâna la cantităţi ce depăşesc 400 mc/24 ore, Staţia de Tratare a apei Costeşti nu mai face faţă necesarului crescut de apă şi suntem nevoiţi să stabilim un program de livrare a apei potabile pe raza comunei, începând cu data de 15.07.2022.

Facem apel către consumatori să limiteze consumul de apă doar la necesarul casnic şi să evite, în această perioadă, irigarea (udatul) grădinilor, umplerea piscinelor, etc.

În urma înţelegerii cu reprezentanţii primăriei, am convenit ca acest program să fie:

Zilnic între orele 8-12 si 15-19

Vă mulţumim pentru înțelegere!

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Școala de vară în Munții Orăștiei

🗓️ În perioada 𝟏𝟎 - 𝟐𝟒 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞, are loc școala de vară Cetățile Dacice din Munții Orăștiei 𝘼𝙧𝙝𝙚𝙤𝘼𝙧𝙝𝙞𝙩𝙚𝙘𝙩𝙪𝙧𝙖. 🎯 "Demersul se adresează studenților de la Arhitectură și Arheologie din diferite centre universitare (Cluj-Napoca, București, Timișoara) și are ca scop crearea unui cadru educativ - cultural pentru colaborarea interdisciplinară și dobândirea unui set de cunoştinţe de arhitectură şi arheologie referitoare la monumentele antice din zona Sarmizegetusei Regia." 🤝 Evenimentul are loc […]

todayiulie 15, 2022 71

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%