Actualitate

Primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie a fost reales ca președinte al Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal filiala Hunedoara

todayoctombrie 14, 2022 346

Background
share close

Astăzi, într-un cadru festiv, la Căminul Cultural din comuna Pui s-au reunit aleșii locali ai PNL filiala Hunedoara.  Prin vot liber exprimat, au reales la conducerea Ligii Aleșilor Locali, pe Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș. Evenimentul a fost prezidat de către deputatul Vetuța Stănescu, președintele Organizației județene a Partidului Național Liberal, europarlamentarul Gheorghe Falcă, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, primarul municipiului Călan, Adrian Iovănesc, primarul comunei Pui, Victor Stoica, primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie .

Cuvântul de ordine, unanim exprimat la tribună a fost de unitate, că toți trebuie să cunoască problemele comunităților unde au fost aleși și că e imperativă conștientizarea necesității unei viziuni clare pentru dezvoltarea la nivel local, a comunităților lor.

„Cu noua echipă pe care o formăm astăzi, pentru a câștiga toate cele patru alegeri, la nivelul județului Hunedoara  din 2024, uitându-mă la dumneavoastră văd faptul că putem câștiga. Cred că aceasta este esența întâlnirilor pe care le vom face de acum încolo. Asta este forța prin care noi trebuie  să schimbăm lucrurile . Nu putem merge înainte cu minciună! Nu putem merge cu ipocrizie! Nu putem merge cu demagogie! Trebuie să stăm demni cu fruntea sus și să le spunem oamenilor adevărul, să fim alături de ei, în orice secundă din viața noastră!”, a precizat în discursul său, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

Deputatul PNL și președintele Partidului Național Liberal Hunedoara, Vetuța Stănescu prezentă la acest eveniment a menționat următoarele:

„Am convingerea că împreună putem câștiga alegeri, putem deveni învingători. Partidul Național Liberal a fost partidul care a dat cele mai bune rezultate în administrație, și nu mă refer la scoruri răsunătoare obținute în alegeri, ci la munca primarilor și a consilierilor noștri. Știți de ce? Pentru că în comunitățile conduse de primari liberali și unde avem consilieri locali liberali puternici am observat dezvoltare. Am observat drumuri, apă și canalizare, transport european, gaz, sprijin pentru nevoiași, toate acestea sunt obiective îndeplinite de primari liberali si de aleșii locali liberali, oameni  care o duc mai bine la ei acasă și pentru care și în fața cărora, mă înclin. Astăzi suntem o echipă atât de puternică pentru că am reușit să stăm uniți, umăr lângă umăr și dăm dovadă de putere, pentru că noi toți câștigăm în felul acesta, rămânând uniți unii lângă ceilalți, respectând principiile pe care le are Partidul Național Liberal.”

Cu îndemnul de a rămâne chibzuiți și de a vorbi corect cu oamenii, în fața recesiunii care se anunță, astfel și-a început mesajul europarlamentarul, Gheorghe Falcă către cei prezenți.  De asemenea, el a amintit  importanța cunoașterii problemelor unei comunități, a însușirii calității de lider și a transmiterii viziunii proprii asupra obiectivelor de atins în dezvoltarea comunității. „Doar omul politic vizionar vede dincolo de deal. Când vorbim despre scop, reperul nostru este cetățeanul…rezultatul muncii noastre este dat de satisfacția cetățenilor” sunt doar câteva idei din mesajul europarlamentarului, Gheorghe Falcă, fost primar al municipiului Arad.

La finalul ceremoniei, prin vot, cei peste 350 de aleși locali au revalidat în funcție pe Mihai Gabriel Irimie, confirmând încrederea lor asupra activității primarului comunei Șoimuș.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aproape 300 de absolvenți au fost selectați la Bursa locurilor de muncă dedicată lor

Universitatea Petroșani a fost gazda Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara și la care a participat și președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Au fost prezenți 72 de agenţi economici, din cei 94 contactați de AJOFM, care au oferit 392 de locuri de muncă. La Bursă au luat parte 904 persoane, dintre care 711 absolvenți. Au fost selectați […]

todayoctombrie 14, 2022 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%