Actualitate

Se caută soluții pentru prevenirea consumului de droguri

todayoctombrie 19, 2022 20

Background
share close

Consumul de droguri în rândul tinerilor reprezintă o problemă reală inclusiv în județul Hunedoara, cu atât mai mult cu cât vârsta consumatorilor este tot mai mică, ajungând, conform statisticilor, chiar și la 11 – 12 ani.

 

Acestea sunt premisele care au stat la baza întâlnirii organizate miercuri, la sediul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara. Prefectul județului, Călin Petru Marian, s-a întâlnit cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții în prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul tinerilor.
„Vom face tot ce este omenesc posibil pentru a eradica acest fenomen care periclitează evoluția normală a tinerilor. În spatele oricăror date statistice se află adolescenți care au nevoie de îndrumare specializată pentru a conștientiza că drogurile le distrug potențialul. Este datoria noastră morală să îi protejăm și să le stimulăm interesul pentru un alt stil de viață”, a declarat prefectul județului Hunedoara.
Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Alături de cetățeni, prefectul își dorește rezolvarea situației critice de la Spitalul din Călan

Aflat în emisiunea „Cafeaua de la ora 11:00”, prefectul Călin Petru Marian a răspuns referitor la acțiunea de protest a Asociației Orizont Călan, anunțată pentru maine, 20 octombrie. Am dezbătut problema cauzată de intenția de închidere a serviciului de urgență a Spitalului din Călan, de către Consiliul Județean Hunedoara și acestea sunt declarațiile prefectului, Călin Petru Marian. Cosmina Prața: -Mâine, 20 octombrie se anunță un protest al Asociației Orizont din […]

todayoctombrie 19, 2022 85 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%