Actualitate

Sistem de iluminat modern la Hațeg

todaynoiembrie 9, 2022 107

Background
share close

Orașul Hațeg va avea un sistem inteligent de iluminat public, care va reduce și consumul, dar și costurile cu energia electrică.

Primarul orașului Hațeg, Adrian Pușcaș, a semnat astăzi contractul de lucrări cu obiectivul “Modernizarea și eficientizarea iluminatului public în Orașul Hațeg”. ”Orașul Hațeg va beneficia de reducerea consumului de energie pentru iluminat, scăderea costurilor efective cu acesta, creșterea eficienței energetice în general, cu efecte asupra protecției mediului și stării de bunăstare a hațeganilor”, a declarat Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

Valoarea totală a contractului este de 3.934.425,56 lei cu TVA. Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

De asemenea, spune edilul, reabilitarea și eficientizarea sistemului de iluminat aduce un aport important în dezvoltarea durabilă a orașului pe termen lung, având de asemenea și un impact economic major asupra bugetelor familiilor din oraș în contextul actual al creșterilor considerabile pentru prețul energiei.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Site-ul ANAF intră vineri în mentenanță

Vineri, 11.11.2022, în intervalul orar 8:00 - 16:00, portalul Agentiei Naționale de Administrare Fiscală ju va integral funcțional. Se vor efectua servicii de mentenanță care vor afecta serviciul One Stop Shop, pus la dispoziție contribuabililor pe portalul Agentiei Naționale de Administrare Fiscală, secțiunea Servicii Online. Temporar vor exista dificultăți și în cazul depunerii  declarațiilor D398 si D399.       Cosmina PRAȚA

todaynoiembrie 9, 2022 6

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%