Actualitate

96,1 % din hunedoreni au fost recenzați

todayaugust 12, 2022 45

Background
share close

În cadrul unei întâlniri convocată, în această dimineață, de către prefectul Călin Petru Marian cu membrii Comisiei Județene Hunedoara pentru Recensământul Populației și Locuințelor a fost analizată situația recenzării populației și locuințelor în județul Hunedoara.

Conform datelor statistice prezentate în cadrul ședinței, județul Hunedoara are un procent de persoane recenzate, de 96,1% din populația rezidentă înregistrată la 1 decembrie 2021, fiind peste media pe țară (95,4%).


Au completat chestionarele 351.727 locuitori din județ, iar numărul total estimat era de 365.891 persoane.

Urmează ca până la sfârșitul acestui an sa fie prezentate rezultatele preliminarii, iar la finele anului 2023 vor fi transmise rezultatele finale ale recensământului.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lista farmaciilor care distribuie tablete de iod

  Ministerul Sănătății a dat publicității lista farmaciilor prin care se distribuie iodura de potasiu, pe baza rețelelor eliberate de medicii de familie. Atenție! Tabletele trebuie administrate NUMAI în caz de incident nuclear, la indicațiile autorităților, au precizat oficialii MS. Ministerul Sănătății desfășoară o campanie națională de distribuire a iodurii de potasiu 65 mg. Iodura de potasiu se eliberează doar pe baza prescripției medicale, eliberate de medicul de familie. ”Conform recomandărilor din prospectul produsului, iodura de potasiu nu este recomandată […]

todayaugust 12, 2022 35

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%