Actualitate

Prefectura Hunedoara intervine în sprijinul șoferilor: program prelungit și dosare complete într-o singură zi

todaynoiembrie 23, 2022 48

Background
share close
Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a întâlnit cu managerii spitalelor hunedorene și cu cei ai clinicilor medicale private pentru a preîntâmpina problemele care pot apărea în întocmirea fișelor medicale necesare eliberării permiselor de conducere, în condițiile în care, în următoarele 3 luni, în județul Hunedoara, se estimează că vor fi aproape 8.000 de solicitări din partea șoferilor cărora le va expira permisul.
S-au discutat și analizat soluțiile administrative care pot fi luate în spitale și clinici pentru a se corela activitatea cabinetelor medicale cu cea a serviciului pentru eliberări permise de conducere, astfel încât hunedorenii care își întocmesc fișele medicale să aibă la dispoziție un program prelungit al cabinetelor și al medicilor din specialitățile solicitate și să le poată finaliza în aceeași zi.
La întâlnire a participat și șeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, inspector de poliție Marius Irimie. De asemenea au fost prezenți directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Adrian David și cel al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Delia Băda.
În următoarele zile, participanții la întâlnire vor analiza situația din spitalele și clinicile medicale pe care le conduc și vor lua măsurile necesare pentru evitarea problemelor determinate de numărul mare de solicitanți de controale medicale pentru obținerea permisului de conducere auto.
Suntem într-un moment în care putem atenua efectele numărului mare de solicitări de controale medicale și putem face o strategie pentru a o remedia. Astfel, cetățenii trebuie sa aibă deschidere totală din partea instituțiilor statului, mai ales din partea spitalelor. Am convocat această întâlnire tocmai pentru a-i ajuta pe hunedoreni și sunt convins că, în câteva zile, îi vom anunța de schimbările aduse programelor spitalelor și clinicilor astfel încât timpul necesar întocmirii fișelor medicale pentru preschimbarea permisului de conducere să fie scurt.” a declarat prefectul Călin Petru Marian
Sursă: Biroul de Presă al Instituției Prefectului
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A nins pe DN7A. Drumarii recomandă prudență!

Pe DN7A Petroșani - Voineasa a nins, iar utilajele DRDP Timișoara au acționat atât pentru deszăpezirea părții carosabile, dar și pentru formarea gheții și a poleiului. Administratorii drumului îndeamnă la prudență și ne sfătuiesc să ne interesăm cu privire la condițiile meteo-rutiere ale traseului, înainte de a porni la drum. În același timp, spun oficialii DRDP Timișoara, Pe DN 7A, DN 66 și DN 68 din jud. Hunedoara, s-a acționat/patrulat […]

todaynoiembrie 23, 2022 96

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%