Actualitate

Incendiu în Romoșel provocat de un mijloc de încălzire nesupravegheat

todaydecembrie 1, 2022 498

Background
share close

Un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Romoșel a fost anunțat în urmă cu puțin timp printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

 

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, sprijiți de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat, pe întreaga suprafață a locuinței, de cca 16 mp și la o anexă a acesteia, de cca 30 mp, cu posibilitatea de extindere la casele învecinate.

Cei doi proprietari s-au autoevacuat și au fost asistați medical la fața locului de către echipajul SAJ, nefiind necesar transportul acestora la spital.

 

Pompierii au localizat și au lichidat incendiul, limitând la timp propagarea flăcărilor la alte construcții.

 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat.

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O școală din municipiul Petroșani, în programul Senat Junior

O școală din municipiul Petroșani este inclusă în Programul Senat Junior, menit să-i apropie pe copii de senatori și să-i familiarizeze cu activitatea acestora. Artizanul acestei acțiuni din Valea Jiului este senatorul PNL de Hunedoara Lucica Dina Muntean, care spune că întâlnirea a demonstrat odată în plus că Valea Jiului are școli și copii de valoare, cu cadre didactice bine pregătite, atente la ceea ce copiii au de spus și […]

todaydecembrie 1, 2022 52

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%