Actualitate

A abuzat sexual un câine!

todayoctombrie 24, 2022 145 2

Background
share close

Un hunedorean a fost plasat sub control judiciar, după ce a abuzat sexual și nu doar o dată, un câine al unor vecini. A intrat în locuința unde se afla labradorul și a întreținut cu animalul relații sexuale. A fost prins în cele din urmă de oamenii legii, care l-au reținut.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, în urma unor percheziții domiciliare cu privire la cercetările din dosarele penale în care se efectuează cercetări asupra săvârșirii infracțiunilor de distrugere, comise în formă continuată, furt calificat, comise în forma continuată, rănirea sau schingiuirea animalelor, comise în forma continuată, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 46 ani, din municipiul Hunedoara față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore”, spune Carla Strujan, purtător de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, iar procurorii au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În primele 6 luni ale anului, 451 de autovehicule verificate de RAR

În primele 6 luni ale anului, în județul Hunedoara au fost verificate, 451 de vehicule de către Registrul Auto Român. Dintre acestea, 11,53% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 2 prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 1,58% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării și 2,44% aveau ITP fals, expirat sau anulat. În urma controalelor mixte desfășurate de Registrul Auto Român și […]

todayoctombrie 24, 2022 60

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%