Actualitate

A alunecat cu mini-excavator-ul într-un șanț de la înălțime de 2-3 metri

todayiunie 28, 2023 317

Background
share close

Pe strada Maleia din Petroșani, astăzi un angajat al unei societăți a căzut cu mini-excavator-ul într-un șanț de la înălțime de 2-3 metri. A fost preluată de un echipaj medical și s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. 

„La data de 28 iunie 2023, ora 14:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Maleia din municipiul Petroșani un angajat al unei societăți, în timp ce conducea un utilaj de tip mini-excavator, ar fi pierdut controlul acestuia și a alunecat într-un șanț.
Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Aninoasa, județul Hunedoara, în calitate de angajat al unei societăţi, în timp ce conducea un utilaj de tip mini buldo-excavator, efectuând lucrări de reabilitare a părții carosabile pe strada Maleia din municipiul Petroșani, a pierdut controlul utilajului și a alunecat într-un șanț de la o înălțime de aproximativ 2-3 metri.
Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, continuându-se cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”- se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Închideri de circulație în acest weekend, în câteva zone din municipiul Deva

DEVA SUPER RALLY - etapa a III-a, din cadrul Campionatului Național de Super Rally, va avea loc vineri, 30 iunie și sâmbătă, 1 iulie 2023, în centrul municipiului Deva. Pentru ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe traseul unde se va desfășura competiția, de vineri 30 iunie, începând cu ora 8:00 și până sâmbătă, 1 iulie, ora 23:30, pe următoarele sectoare de drum: […]

todayiunie 28, 2023 151 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%