Social

A aterizat cu mașina în râul Căian

todaymai 28, 2023 420

Background
share close

Un bărbat de 53 ani a ajuns cu mașina în râul Căian, după ce a părăsit carosabilul. A fost nevoie de intervenția pompierilor deveni pentru a scoate automobilul din apă. Cazul a fost preluat de IPJ Hunedoara.

„Pompierii Detașamentului Deva au intervenit astăzi cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pe Drumul Național 76 (sens Brad – Șoimuș), unde un autoturism a părăsit partea carosabilă ajungând în pârâul Căian.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost asistat de către echipajul de prim ajutor la locului evenimentului, fără a se impune transportul acestuia la spital.”- informează ISU Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Radio Color împlinește, azi, 27 de ani. Începând din 28 mai 1996, emitem pe aceeași frecvență, 90,3 FM

Astăzi, 28 mai 2023, Radio Color împlinește 27 de ani de la prima sa emisie, aducând în casele și inimile ascultătorilor săi, un val de sunete vibrante și o paletă variată de conținut. În acest moment de sărbătoare, echipa Radio Color sărbătorește aniversarea cu mândrie și recunoștință, reflectând asupra drumului parcurs și privind cu entuziasm spre viitor. Când a fost lansat în anul 1996, Radio Color și-a propus să aducă […]

todaymai 28, 2023 70

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%