Actualitate

A condus fără permis până s-a ales cu un dosar penal

todaymartie 10, 2023 1167 1 5

Background
share close

Dosar penal pentru un tânăr de 31 de ani din Orăștie. Acesta a fost depistat aseară în trafic, pe strada Unirii, într-o acțiune de control de rutină a poliștilor orăștieni. În urma verificărilor s-a constatat cu tânărul nu deține permis de conducere.

        „ În data de 09 martie 2023, în jurul orei 22:20, polițiștii rutieri au oprit în trafic,  pe strada Unirii, din municipiul Orăștie, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Orăștie. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere,” se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Șoferi cuminți în ziua celor 40 de mucenici

Șoferi cuminți au descoperit în trafic polițiștii hunedoreni. Motivul? În zi de sărbătoare au ales să fie echilibrați și să evite condusul după consumul a 40 de pahare. Aseară, polițiștii hunedoreni au desfășurat o acțiune de control în trafic, ce face parte dintr-o campanie națională de prevenție a accidentelor rutiere cauzate de conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ilicite. Au fost efectuate 350 de testări privind consumul […]

todaymartie 10, 2023 81 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%