Actualitate

A fost atribuită licitația pentru Lotul II al Autostrăzii Lugoj – Deva

todayseptembrie 22, 2022 78

Background
share close

1, 8 miliarde de lei este suma de atribuire a contractului pentru ,,Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D’’.

O asociere de firme a fost desemnată câștigătoare a licitației, respectiv Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o., prețul fiunal fiind de 1.826.845.634,11 Lei fără TVA.

Finanțarea este asigurată prin PNRR, iar durata contractului este de 45 de luni, din care 11 luni perioada de proiectare și 34 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Potrivit DRDP Timișoara, conform condițiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului. Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fonduri pentru centre de colectare separată a deșeurilor

Începând de astăzi, autorităţile locale pot depune cereri pentru extinderea infrastructurii de colectare separată a deşeurilor şi anume, înfiinţarea de centre de colectare separată prin aport voluntar, a anunțat deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu. În aceste centre, pot fi predate deșeuri voluminoase, inclusiv anvelope sau mobilier uzat, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri din construcții și demolări. ”Alocarea financiară totală acordată prin PNRR pentru […]

todayseptembrie 22, 2022 19

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%