Social

A început Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a

todayiunie 19, 2023 52

Background
share close

Absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut luni proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

În județul Hunedoara sunt 16 centre de examinare. Proba scrisă la Matematică este programată pentru miercuri. Elevii ce aparțin minorităţilor naţionale vor susţine joi, proba la limba şi literatura maternă.

Rezultatele vor fi comunicate pe 28 iunie până la ora 14,00. Contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi şi în ziua următoare. Afişarea rezultatelor finale, după soluţionarea contestaţiilor, va avea loc pe 4 iulie.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

CFIC Orăștie: O nouă serie a cursului de specializare în domeniul logisticii

Începând de astăzi, 19 iunie 2023, 20 de subofițeri din mai multe structuri ale Ministerului de Interne participă, în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, la programul de formare profesională de schimbare a profilului de muncă în specialitatea logistică. Cursul se desfășoară pe parcursul a 10 zile, 60 de ore de pregătire, și are ca scop formarea cursanţilor pentru exercitarea atribuţiilor şi competenţelor pentru utilizarea terminologiei […]

todayiunie 19, 2023 78

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%