Actualitate

A început livrarea pachetelor cu ajutoare alimentare pentru cei aflați în situații dificile

todaynoiembrie 28, 2022 190

Background
share close

Astăzi, la nivelul Instituției Prefectului, s-a constituit o echipă de lucru ce vine în ajutorul autorităților locale care în perioada 28 noiembrie- 8 decembrie vor fi angrenați în primirea celei de cincea tranșe a pachetelor cu ajutoare alimentare, la nivelul județului Hunedoara.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate, a început astăzi, livrarea a 14.238 de pachete cu alimente ce urmează a fi distribuite în fiecare localitate a județului Hunedoara.

Fiecare pachet conține 25 kg de produse alimentare de bază, care provin de la producători din România.

Beneficiarii acestui program sunt  familiile şi persoanele singure cu venit minim garantat ,  familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei,  persoanele aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente aflate în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

Produsele alimentare se ridică personal de către beneficiari.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Neatenția sporită de alcool- amândouă combinate la volan aduc în dar, un dosar penal

    Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în municipiul Hunedoara. Un șofer de 62 de ani a pătruns în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului „Cedează Trecerea”, neacordând prioritate unui autobuz. Șoferul mijlocului de transport în comun, a frânat brusc pentru a evita impactul cu autoturismul. În urma frânării, trei pasagere din autobuz care se aflau pe scaune au căzut, rănindu-se ușor. Cele trei femei cu […]

todaynoiembrie 28, 2022 103

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%