Actualitate

A tras de volan ca să evite impactul și s-a răsturnat într-un șanț

todayianuarie 25, 2023 1480 5

Background
share close

Ieri, dimineață, în zona Chimica, pe DN 7, o persoană de 57 de ani din Orăștie  s-a răsturnat cu mașina într-un șanț după ce un alt șofer i-a tăiat calea. Cei doi pasageri ai mașinii au suferit zgârieturi ușoare, nefiind necesară internarea lor.

Șoferul a depus plângere la poliția municipiului Orăștie, iar acum este căutat șoferul grăbit, poliția efectuează cercetări pentru aflarea acestuia inclusiv prin intermediul camerelor amplasate în zonă.

De asemenea, rudele persoanei păgubite au făcut apel pe rețele de socializare  către persoanele care au văzut scena accidentului să dea o mână de ajutor pentru rezolvarea acestei situații.

 

 

 

Cosmina  PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânără de 16 ani a încercat să păcălească poliția, schimbând locul său în mașină

A condus o mașină și apoi a vrut să scape păcălind echipajul de poliție. În Almașu Mic, aseară o tânără de 16 ani  care fusese oprită în trafic, a schimbat locul cu pasagerul din dreapta, lucru observat de polițiștii aflați la fața locului. Văzând că au fost descoperiți, atât tânărul de 22 de ani din Hunedoara, cât și tânăra de 16 ani au recunoscut că au schimbat locurile la vederea […]

todayianuarie 25, 2023 498 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%