Actualitate

A venit Moș Crăciun la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva

todaydecembrie 21, 2022 86 1

Background
share close

Astăzi, elevii Liceului cu Program Sportiv „Cetate” Deva au pregătit un spectacol pentru întâmpinarea lui Moș Crăciun. Sala de spectacole a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva a devenit neîncăpătoare pentru părinții, bunicii și toți cei dragi ai sportivilor care cu mic și mare au colindat și demonstrat calitatea învățământului instituției de renume internațional din Deva.

N-au lipsit colindele, poeziile și momentele cu elementele de gimnastică artistică și aerobică, judo, discipline care au pus pe harta lumii nu doar numele instituției,  ci și al țării.

Au onorat cu prezența primarul municipiului Deva, Florin Oancea și Inspectorul General al ISJ Hunedoara, Maria Ștefănie, care la începutul spectacolului au întâmpinat audiența cu câte un scurt mesaj.

Directorul Liceului Sportiv, Adrian Liga susține că „2022 a fost un  an foarte bun din punct de vedere al rezultatelor obținute. De exemplu am adunat 265 de medalii naționale și internaționale în concursurile oficiale. Pe lângă toate acestea  îmbunătățit baza materială a instituției.”

Fiecare, apoi a fost răsplătit cu un dar din partea lui Moș Crăciun care și-a făcut intrarea pe bicicletă și n-a ezitat  împărțind cadourile tuturor.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Viorel Demean, fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, s-a împușcat în piept cu o armă

Fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, s-a împușcat în piept cu o armă pe care o deține legal și a ajuns la spital în stare gravă. Într-un comunicat Inspectoratul Județean de Poliție informa în această dimineață că bărbat de 47 de ani s-a împușcat în această dimineață. În mod accidental acesta s-a rănit în piept, soția lui anunțând incidentul către serviciul unic de urgență 112. Ulterior […]

todaydecembrie 21, 2022 151 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%