Actualitate

Accident cu 3 victime în Hațeg – VIDEO

todaynoiembrie 6, 2022 352

Background
share close

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc în această seară în Hațeg, în care au fost implicați și doi motocicliști.

 

Potrivit dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al SAJ Hunedoara, la locul accidentului au intervenit 2 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara și un echipaj de prim ajutor al SMURD, care au preluat victimele și le-au transportat la spital.

Reprezentanții ISU Hunedoara au precizat că în accident au fost implicate un autoturism și două motociclete.

”De urgență, la locul evenimentului au intervenit pompierii Bretea, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, iar în sprijinul acestora au fost alocate două ambulanțe ale SAJ Hunedoara. O victimă din autoturism a fost asistată medical la fața locului și apoi transportată la spital de către echipajul SMURD. Celelalte două victime, respectiv motocicliștii implicați în accident, au fost preluate de către echipajele SAJ, evaluate medical și mai apoi au fost transportate la spital”, spun cei de la ISU Hunedoara.

Cei trei bărbați implicați în accidentul din această seară au multiple traumatisme și au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe Hațeg.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice în astfel de situații pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

 

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Descarcați declarația pentru stabilirea taxei pentru gunoi

kPrimăria municipiului Orăștie anunță: Începând cu data de 24.10.2022, noul operator de salubritate pentru Municipiul Orăștie este SUPERCOM SA. Cu această ocazie, Consiliul Local a adoptat un Regulament pentru taxa de salubrizare. Mai jos găsiți atașat modelul declarațiilor de impunere pe care trebuie să le completați: https://www.orastie.info.ro/portal/hunedoara/orastie/portal.nsf/AllByUNID/schimbarea-operatorului-de-salubritate-pentru-municipiul-orastie-0000dc76?OpenDocument&fbclid=IwAR3xxwiqhdgJ1YymWfi27SHD-udcG20YsLOP0K-XL8aW3pQ3gPJR12K0hzc Adriana Chira

todaynoiembrie 6, 2022 1618 4 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%