Actualitate

Accident de muncă: un muncitor a căzut de pe acoperișul primăriei Hunedoara

todaymartie 2, 2023 104

Background
share close

În această dimineață un bărbat a căzut de pe acoperișul primăriei din Hunedoara. Acesta efectua lucrări la acoperișul clădirii și a căzut în gol,  de la o înălțime de 8 m, conform informațiilor oferite de Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara.

Medicii sosiți la fața locului au găsit victima în stare conștientă. Bărbatul acuza dureri la membrele inferioare și torace. Ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Hunedoara cu diagnosticul de  politraumatism prin cădere de la înălțime, traumatism toracic și de membre inferioare pentru a fi investigat și a se vedea exact ce leziuni prezintă victima.

La fața locului s-a deplasat și o echipa de poliție pentru a efectua cercetări referitor la cauzele care au stat la producerea acestui nefericit accident.

Revenim cu amănunte.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prieteniii francezi ai Orăștiei din Fenouillet, în vizită la „Nicolaus Olahus”

Astăzi, Liceul Tehnologic "Nicolaus Olahus" din Orăștie a fost gazda delegației din Franța condusă de către primarul localității Fenouillet - Thierry Duhamel. Cu această ocazie au fost stabilite coordonatele unei colaborări, având la bază mobilitatea de studiu cultural, lingvistic și profesional între elevii celor două localități. Cele două localități, Fenouillet și Orăștie sunt înfrățite din 1999, dar prietenia dintre cele două comunități este mult mai veche și are la baza […]

todaymartie 1, 2023 132

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%