Actualitate

Accident DN 74 – Biciclist mort după ce a fost acroșat lateral

todayianuarie 3, 2023 179

Background
share close

În urmă cu câteva ore, a avut loc un grav accident de circulație pe raza localității Zdrapți, pe DN 74, din direcția Brad- Buceș. Accidentul s-a soldat cu decesul unui biciclist. Un bărbat de 56 de ani care se deplasa pe bicicletă a fost acroșat lateral, în momentul manevrei de depășire de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Buceș.

Din primele cercetări, tânărul nu ar fi consumat băuturi alcoolice, rezultatul testului  efectuat cu aparatul etilotest a fost negativ. În cauză, polițiștii au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru ucidere din culpă.

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție informează următoarele:

„La data de 03 ianuarie 2023, la ora 16:43, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Buceș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localității Zdrapți, din direcția Brad-Buceș, la efectuarea manevrei de depășire a unui biciclist în vârstă de 56 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de acesta, acroșându-l cu partea laterală a autoturismului. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului, care a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Traficul rutier este blocat la această oră pe ambele sensuri de circulație.”

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu la Aninoasa! Patru victime printre care și o fetiță de doi ani

O fetiță de 2 ani a ajuns în această dimineață, la Spitalul Municipal din Petroșani, victimă a unui incendiu dezlănțuit într-un apartament din Aninoasa. Ea, împreună cu mama ei, a fost transportată cu arsuri ușoare la față și  membrele superioare și inferioare. Victime ale aceluiași incendiu au mai fost 2 adulți care au necesitat îngrijiri medicale, fiind de asemenea, primiți de Serviciul de Urgență al Spitalului Municipal Petroșani. Pentru stingerea […]

todayianuarie 3, 2023 49

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%