Actualitate

Accident Geoagiu: a rupt un stâlp de electricitate

todaymai 23, 2023 532

Background
share close

Ieri un bărbat de 47 de ani, din Geoagiu a pierdut controlul tractorului pe care îl conducea și a rupt un stâlp de electricitate cu colțul remorcii, încercând să evite un camion care se deplasa din sens invers.

În urma evenimentului rutier au fost produse doar pagube materiale, iar la fața locului s-au deplasat reprezentanţi ai companiei de distribuţie a curentului electric, pentru remedierea situației și estimarea pagubelor, informează IPJ Hunedoara.

În urma cercetărilor, polițiștii s-au sesizat din  oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de conducere a pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

La data de 22 mai 2023, în jurul orei 10:30, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Geoagiu, în timp ce conducea, pe strada Teilor, din Geoagiu, un tractor ce tracta o platformă agricolă (ambele fiind neînmatriculate), încercând să evite un camion care se deplasa din sens invers, a pierdut controlul ansamblului agricol, lovind cu colțul platformei un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

În urma evenimentului rutier au fost produse doar pagube materiale, iar la fața locului s-au deplasat reprezentanţi ai companiei de distribuţie a curentului electric, pentru remedierea situației și estimarea pagubelor.

În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de conducere a pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.” –  se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CFIC Orăștie: formare profesională pentru personalul MAI din 11 județe

Personal din M.A.I. prezent la cursurile organizate la Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. - Orăștie, în perioada 22-26.05.2023. Sesiunea de pregătire este destinată personalului cu răspunderi specifice în domeniul securității și sănătății lucrătorilor din structurile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Scopul activității este acela de a eficientiza activitatea de prevenire a riscurilor profesionale și protecție a lucrătorilor, precum și identificarea neajunsurilor și deficiențelor cu care se confruntă […]

todaymai 23, 2023 201

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%