Actualitate

Accident grav la Mihăileni, soldat cu decesul unei persoane

todayianuarie 19, 2023 19

Background
share close

Două echipaje operative ale Secției de pompieri Brad au intervenit, astăzi, pentru descarcerarea și acordarea ajutorului medical calificat persoanelor accidentate în urma impactului deosebit de violent dintre două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe DN 74, în localitatea Miăileni, comuna Buceș.

Pompierii sosiți la locul evenimentului, au găsit una dintre victime, șoferul unui autoturism, încarcerat și cu traumatisme incompatibile cu viața.

Celelalte două victime, conștiente și cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ și ulterior s-a asigurat transportul acestora la Centrul de Primiri Urgențe din municipiul Brad.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de preîntâmpinare a izbucnirii unui incendiu în astfel de situații.

Circulația pe DN 74 a fost întreruptă, pe ambele sensuri, pe porțiunea cuprinsă între localitățile Crișcior și Buceș.

 

 

 

Sursă: ISU Hunedoara 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Mansarda și hornul unei casei din Ormindea distruse de flăcări

În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit la hornul unei case din localitatea Ormindea. La locul solicitării s-au mobilizat echipajele operative ale Punctului de Lucru Băița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii sosiți la fața locului au constat că incendiul s-a propagat de la hornul casei la acoperișul și la mansarda acesteia. […]

todayianuarie 18, 2023 90

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%