Actualitate

Accident grav: o mașină de teren a ajuns într-o râpă

todayaugust 19, 2023 867 2

Background
share close

Un accident grav a avut loc în această dimineață la Uricani, în Valea de Brazi, într-o zonă cu drum inaccesibil. Pompierii au străbătut 2 km din traseu pe jos. O mașină de teren a căzut într-o râpă.  Șoferul, un bărbat de 35 de ani a suferit politraumatisme și a fost transportat la UPU Petroșani. 

 

Astăzi, două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Lupeni s-au deplasat cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, în localitatea Uricani, zona Valea de Brazi, unde a fost semnalat un accident.

Din cauza drumului inaccesibil pentru autospeciale, salvatorii au fost nevoiți să parcurgă aproape 2 kilometri pe jos, pentru a ajunge la locul solicitării, unde au constatat faptul că un autoturism de teren, în care se afla doar conducătorul auto, a ajuns într-o râpă foarte adâncă.

În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a suferit multiple traumatisme.

Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat cu un alt autoturism de teren până la ambulanța SMURD și ulterior la UPU Petroșani, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate.

Pe tot parcursul transportului, victima a fost asistată de către echipajul de paramedici.

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Sport

Trei orăștieni antrenați de Daniel Sorin Clonța, medaliați cu aur la Târgu Mureș

Trei orăștieni antrenați de Daniel Sorin Clonța, au participat la Cupa Municipiului Târgu Mureș de Box. Aceștia sunt Alexandra Stoica, Alexia Borza și Bircea David, toți trei fac parte din categoria 14-16 ani. Ca fapt divers, Bircea David și Alexia Borza s-a aflat la prima competiție oficială, iar alături colega lor, Alexandra Stoica s-au impus în ring. Competiția s-a desfășurat ieri, iar orăștienii au adus în orașul Paliei 3 medalii […]

todayaugust 18, 2023 850 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%