Actualitate

Accident în Pricaz: un șofer s-a oprit într-un morman de pământ

todayfebruarie 3, 2023 1129 2

Background
share close

Un accident de circulație s-a petrecut in această seară la Pricaz. Un șofer a intrat cu mașina într-un morman de pământ, în afara părții carosabile. Au intervenit pompierii orăștieni cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Din comunicatul emis de ISU Hunedoara reiese că după o evaluare inițială, nu a fost necesar transportul șoferului către o unitate medicală. Pompierii au asigurat măsurile specifice în astfel de situații pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu și au acționat pentru curățarea carosabilului.

 

În cazul în care sunteți martorii unui accident rutier, salvatorii hunedoreni recomandă respectarea următoarelor măsuri:

  • Sunați la 112 și furnizați toate informațiile necesare operatorului, inclusiv numărul persoanelor implicate;
  • Porniți luminile de avarie pentru a semnaliza și celorlalți participanți la trafic, producerea accidentului;
  • Lăsați libere căile de acces pentru autospecialele de intervenție;
  • Până la sosirea echipajelor de salvatori, mențineți contactul vizual cu victimele și evitați efectuarea manevrelor care pot afecta starea medicală a persoanelor afectate.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚 „𝐀𝐮𝐫𝐞𝐥 𝐕𝐥𝐚𝐢𝐜𝐮”

Concursul de programare este organizat de 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐓𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚𝐧, autor al problemelor, coordonat de prof. Daniel Popa cu sprijinul Liceului Teoretic "Aurel Vlaicu" Orăștie și al ISJ Hunedoara. Orice elev din județul Hunedoara se poate înscrie individual completând formularul de înscriere. Scopul acestui proiect este de a crea o comunitate de elevi pasionați de informatică din județul Hunedoara și de a porni o tradiție prin organizarea concursului an de an. Ideal, […]

todayfebruarie 3, 2023 127

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%