Actualitate

Accident la Aninoasa: un tânăr s-a izbit de mașina poliției aflată în misiune

todayfebruarie 2, 2023 41

Background
share close

A virat stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu mașina poliției. Azi, un tânăr de 25 de ani a provocat un accident în Aninoasa, după ce a fost lovit de un echipaj al Poliției din Petrila, aflat în misiune.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Pentru fapta sa, tânărul a  fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

În comunicatul emis, Inspectoratul Județean de Poliție  ne-a oferit mai multe amănunte:

La data de 02 februarie, ora  09:30,  Poliția Orașului Anioasa, a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că, un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa autospeciala de poliție, fiind în timpul serviciului, a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 66A, pe raza oraşului Aninoasa.

              În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit faptul că, polițistul fiind în timpul exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se deplasa pe DN 66A, cu autospeciala de poliție în regim prioritar, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, pe direcţia Petrila-Vulcan, în momentul în care a ajuns la km 2+600 pe DN 66A, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa, a efectuat manevra virajului la stânga, fără să a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție.

În urma coliziunii, autospeciala de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil, rezultând avarierea ambelor autovehicule.

           Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

            În cauză, polițiștii au sancționat tânărul în vârstă de 25 de ani cu sancţiune contravențională în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.”

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Contract de 10 milioane de lei câștigat de Uzina Mecanică Orăștie

Uzina Mecanică Orăștie a câștigat un contract de 10 milioane de lei pentru produse turnate și prelucrate din fontă. La Uzina Mecanică Orăștie anul începe în forță. Recent, directorul general al societății, ec. Ovidiu Vlad, a anunțat creșterea salariilor pentru toți angajații cu 25 de procente. Iar acum vorbim despre a doua veste bună, respectiv licitația adjudecată pentru contractul care vizează “Produse turnate și prelucrate din fontă”. Informația a fost […]

todayfebruarie 2, 2023 1393 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%