Actualitate

Accident la Aurel Vlaicu: Un bărbat de 82 de ani a rămas blocat între fiarele mașinii

todayiunie 22, 2023 78 2

Background
share close

În această după amiază, un bărbat de 82 de ani a suferit un accident rutier, pe raza localității Aurel Vlaicu. Acesta a rămas blocat, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea lui. A fost transportat la Spitalul de Urgență din Orăștie, pentru investigații suplimentare. Asistența la fața locului a fost asigurată de către pompierii Detașamentului Orăștie.

 

„Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit în urmă cu puțin timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe DN 7, în apropiere de localitatea Aurel Vlaicu, unde a avut loc un accident rutier. În sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Sosite la locul solicitării, echipajele operative au constatat faptul că, un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar conducătorul acestuia a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea lui. Bărbatul în vârstă de 82 de ani a fost asistat medical la fața locului și ulterior a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Orăștie, pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate. Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a incendiilor în astfel de situații,” a declarat Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Noapte petrecută în „junglă”: s-a rătăcit în vegetația înaltă de pe malul Jiului și a sunat la 112

S-a rătăcit și a sunat la 112. Aseară, un bărbat de 48 de ani s-a pierdut în vegetația deasă de pe malul Jiului. A sunat la 112, iar echipajul de pompieri din Lupeni a pornit în căutarea lui. Operațiunea s-a încheiat cu succes.   „În această noapte, o persoană rătăcită pe malul Jiului, pe raza municipiului Lupeni, a solicitat ajutor prin intermediul numarului unic de urgență 112. Imediat, în căutarea […]

todayiunie 22, 2023 158 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%