Actualitate

Accident la Orăştie în prima zi de Paşte (FOTO)

todaymai 2, 2021 4946 35

Background
share close

Intersecţia din Micro II… din nou

Accident de circulaţie pe DN 7, în Orăştie, în ziua de Paşti.
Pompierii Detaşamentului Orăştie sprijiniţi de un echipaj SAJ cu medic au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.
Echipele de salvare au găsit în vehicule, 3 victime dintre care una încarcerată. Toţi răniţii prezentau politraumatisme dar erau conştienţi şi cooperanţi.
Pompierii specializaţi în descarcerare au dislocat sau tăiat părţile componante ale uneia dintre maşini pentru a elibera o femeie de 60 de ani, din Orăştie.
La UPU Orăştie au fost transportate cu ambulanţe SMURD şi SAJ cele 3 victime: un minor de 16 ani, un bărbat de 20 ani şi o femeie de 60 ani.
Circulaţia pe DN 7, pe sensul Orăștie – Deva a fost blocată până la finalizarea cercetării la locul producerii accidentului.
ISU Hunedoara

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu de proporţii la Simeria. Un nor gros de fum s-a ridicat deasupra oraşului (VIDEO+FOTO)

Focul a izbucnit într-un centru de colectare a fierului vechi Incendiu de proporţii, cu degajare mare de fum, într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria. Echipe de intervenţie, alcătuite din 23 de pompieri specializaţi în stingerea incendiilor, din cadrul Detaşamentelor Deva şi Hunedoara au acţionat cu 4 maşini cu capacitate mare şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea […]

todayaprilie 21, 2021 719 4 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%