Actualitate

Accident, la pachet cu alcool și lipsă permis de conducere

todaymartie 30, 2023 764

Background
share close

Fără carnet  și băut, un bărbat de 37 de ani din Orăștie a lovit alte două autoturisme staționate. Totul s-a petrecut ieri și din fericire au fost doar pagube materiale. Pentru fapta sa , bărbatul s-a ales cu dosar penal.

  „La data de 29 martie 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu două autoturisme aflate în staționare, rezultând pagube materiale.

         În cel mai scurt timp, polițiștii Biroului Rutier Orăștie au  efectuat verificări şi  au identificat autoturismul implicat în cele două tamponări, stabilind că acesta a fost condus de un bărbat de 37 de ani, din  Orăștie.

          Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,22 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.” – se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bărbat din Vulcan arestat va fi predat justiției austriece

Bărbat aflat în urmărire internaţională, depistat de poliţişti la Vulcan. Autoritășile austriece au emis un mandat european de arestare pentru un bărbat de 51 de ani din Vulcan. Motivul pentru care trebuie să răspundă față de justiția austriacă este comiterea unei tentative de furt calificat, pe teritoriul acestui stat. El a fost prezentat, astăzi, judecătorilor Curţii de Apel Alba-Iulia, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare […]

todaymartie 30, 2023 30

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%