Actualitate

Accident pe A1: 1 mort, 2 răniți si drum blocat pe ambele sensuri

todayianuarie 10, 2023 1424

Background
share close

Accident pe A1, la ieșirea de pe autostradă în zona Holdea. Au fost implicate un autocamion, o autoutilitară și un autoturism.

În urma acestui accident au  rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, cu leziuni incompatibile cu viața, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

În comunicatul emis, ISU Hunedoara mai specifică următoarele:

„Alte două persoane au fost asistate la fața locului, una dintre ele primind îngrijiri medicale, fără a se impune transportul la spital.

Pompierii militari au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a unui incendiu în astfel de situații. „

Intervenția a fost susținută prin alocarea forțelor de pompieri din Ilia și Deva.

„Pentru misiune au fost aĺocate două autospeciale (una dotată cu modul de descarcerare) și un echipaj SMURD din cadrul Secției Ilia, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Deva și două ambulanțe ale Serviciul de Ambulanță Județean.”

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a emis un comunicat în care atenționează că drumul este blocat pe ambele sensuri și se circulă pe rute ocolitoare și pe condiții de ploaie.

„Pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 412, în zona bifurcației din dreptul localității Holdea, județul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară, un autoturism și un autocamion. În urma impactului, șoferul autoutilitarei a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic sunt ridicate, iar autovehiculele sunt redirecționate pe rute ocolitoare. Carosabilul este umed, se circulă în condiții de ploaie.”

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

L-ați văzut? Fuge de un mandat de arestare și este recidivist

Pe numele unui bărbat de  41 de ani din Deva s-a emis astăzi un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/roznovan-claudiu-gheorghe La finalul lunii decembrie, Roznovan Claudiu Gheorghe a bătut o fostă prietenă de familie, precum și pe bărbatul care o însoțea.  În urma administrării probatoriului, pe numele agresorului, Judecătoria din Deva a emis un mandat de arestare în lipsă. Bărbatul […]

todayianuarie 9, 2023 3669 5 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%