Actualitate

Accident rutier cu trei victime la Ciopeia și trafic blocat pe DN66

todayianuarie 20, 2023 160 2

Background
share close

Azi, la Ciopea, un accident s-a produs din cauza nepăstrării distanței față de autoturism, de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autocamion pe DN66, în localitatea Ciopeia, din direcția Petroșani-Hațeg.

Conform  comunicatului IPJ Hunedoara „acesta nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Ciopeia, lovindu-l față-spate, ulterior fiind proiectat pe sensul opus de mers într-o autoutilitară care circula pe sensul de mers Hațeg-Petroșani, condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani din orașul Petrila.

AUDIO: Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla STRUJAN

  • cover play_arrow

    Accident rutier cu trei victime la Ciopeia și trafic blocat pe DN66 radiocolor

 

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei în vârstă de 37 de ani, din localitatea Ciopeia, aflată în autoturism, în calitate de pasageră și rănirea conducătorului autoturismului și a unei femei aflată în autoutilitară, în calitate de pasageră. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
La această oră, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de circulație.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vremea rea din ultimele zile produce pagube în Valea Jiului

  Mai multe gospodării, în diverse localități din Valea Jiului au fost inundate, în urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate. În această seară, pompierii din Lupeni, Petroșani și Petrila au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării. A fost necesară intervenția acestora, în următoarele situații: - în localitatea Lupeni a fost inundată o curte ca urmare a refulării unei canalizări. - în municipiul Petroșani au fost afectate 6 curți și […]

todayianuarie 19, 2023 51

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%