Actualitate

Acțiune de donare de sânge la CFIC al MAI Orăștie

todaymai 3, 2023 42

Background
share close

COMUNICAT DE PRESĂ

            Acțiune de donare de sânge desfășurată în cadrul

Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie

 

Centrul de Transfuzie Sanguină Hunedoara-Deva în colaborare cu Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie va organiza miercuri, 03.05.2023, începând cu ora 09.00, o acțiune de colectare de sânge.

Devenită deja o tradiție, la această acțiune contribuie personalul C.F.I.C. al M.A.I. Orăștie și participanții la programele de formare profesionale aflate în derulare în prezent.

Ne dorim astfel să oferim o șansă la viață persoanelor pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferența dintre viață și moarte.

Prin gestul lor, participanții la acțiune doresc să încurajeze și să motiveze comunitatea, în contextul în care în România, colectarea de sânge care să asigure autosuficiența, este o problemă de actualitate permanentă.

 

 

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

3 mai: Ziua Mondială a Libertății Presei

În fiecare an,  3 mai este ziua în care se sărbătorește Ziua Mondială a Libertăţii Presei. Adunarea Generală a ONU a stabilit în anul 1993, instituirea acestei zilei în urma unei recomandări adoptate în cadrul celei de-a XXVI-a sesiuni a Conferinţei Generale a UNESCO, din anul 1991. Scopul acestei zile a libertății presei este acela de a atrage atenţia întregii lumi asupra importanței și obligaţiei respectării libertății de exprimare, precum […]

todaymai 3, 2023 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%