Actualitate

Acțiuni intense de control în trafic cu surprize pentru unii șoferi

todaydecembrie 5, 2022 230

Background
share close

Activitate intensă la final de săptămână, pentru angajații Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara. În urma verificărilor polițiștilor hunedoreni, au fost depistate mai multe situații prin care unii șoferi aleg să pună în pericol circulația rutieră.

Polițist rutier în trafic Foto: Facebook / Poliția Română

Aseară, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Rapoltu Mare a fost depistat conducând un autoturism în municipiul Deva, având numerele de înmatriculare provizorii ale maşinii respective expirate.  În plus, tânărul nu avea însemnele de începător aplicate pe geamurile mașinii. Pentru aceste fapte, el a fost sancționat contravențional cu amendă.

În urma acțiunilor de control, desfășurate la nivelul municipiului Orăștie, polițiștii au depistat, ieri, 2 șoferi conducând deși aveau permisele suspendate.

Unul dintre aceștia este un tânăr de 28 de ani din orașul Cugir, depistat pe strada Mureșului . Cel de-al doilea șofer este un bărbat de 51 de ani din Orăștie, oprit în trafic pentru depășirea vitezei. El a apărut înregistrat de aparatul radar circulând cu 75 km la oră.

Tot aseară în jurul orei 19:40, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au observat în trafic un autoturism față de care au efectuat semnale de oprire.

Întrucât cel aflat la volan nu a oprit la solicitarea polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului respectiv, cu semnale acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul a pătruns pe trotuarul străzii Zorilor, din Petroșani, unde a lovit un stâlp, după care mașina s-a oprit.

În autoturism au fost identificați trei bărbați, care au fost conduși la sediul Poliției, pentru continuarea cercetărilor. Cu privire la cel aflat la volan, un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, poliţiştii au stabilit că nu poseda permis de conducere.

Faţă de acesta, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Întreruperi de curent la Costești și în alte localități din județul Hunedoara

E-Distribuţie Banat anunță întreruperi în alimentarea cu energie electrică, programate, în perioada 5–9 decembrie, în județul Hunedoara. Mâine, 6 decembrie, printre localitățile afectate de aceste întreruperi se numără și localitatea Costești, în zona Cabană, pe vale către Luncă, între orele 9:00 -16:00. E-Distribuţie Banat susține într-un comunicat că : „Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate […]

todaydecembrie 5, 2022 831

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%