Actualitate

Actorii Teatrului de Artă din Deva joacă azi la Orăștie

todayseptembrie 19, 2023 33

Background
share close

În această seară începând cu ora 18:00, orăștienii sunt invitați la teatru. Sala Astra din municipiul Orăștie găzduiește un spectacol susținut de actorii Teatrului de Artă din Deva. Aniversarea o adaptare după Cehov este piesa care va aduce în fața publicului pe actrița Roxana Olșanski și regizorul Eugen Pădurean, partenerul de scenă din această seară.

Proiectul este unul care se desfășoară în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Orăștie și înseamnă aducerea lunar, pe scenă a două spectacole, unul pentru copii și altul pentru adulți. Cei mici, azi, s-au întâlnit cu Scufița Roșie, într-un spectacol care s-a desfășurat începând cu ora 11:00.  Ambele spectacole au intrarea liberă.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Țurcana Regina Munților: vizitatorii evenimentului au la dispoziție mijloc de transport în comun gratuit

Țurcana Regina Munților cea mai mare sărbătoare a crescătorilor de ovine care va avea serviciu de transport public în comun, asigurat în mod gratuit pentru cei care doresc să participe la eveniment. Ruta care va avea asigurat transportul este Primăria Orăștioara de Sus- Cabana Costești. Orarul de funcționare în ziua de 24 septembrie pe această linie dedicată Sărbătorii Crescătorilor de Ovine -Țurcana Regina Munților va fi următorul: Primăria Orăștioara de Sus […]

todayseptembrie 19, 2023 11 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%