Actualitate

ADIO, Brai Cata! Începând de azi

todayoctombrie 24, 2022 2724 3

Background
share close

S.C. BRAI-CATA S.R.L. a încetat, începând de astăzi, prestarea serviciului de colectare și transport în zona 3 Centru, deci și la Orăștie

Aceasta anunță:

“Având în vedere rezilierea contractului de delegare a serviciului de colectare și transport deșeuri municipale, pentru zona 3 Centru/ Bârcea Mare de către delegatarul ADI SIGD Județul Hunedoara, S.C. BRAI-CATA S.R.L. informează toți clienții din unitățile administrativ-teritoriale aflate în această zonă că a încetat, începând de astăzi, 24.10.2022 prestarea serviciului în aria menționată, ultima zi de lucru fiind 23.10.2022.”

Zona 3 Centru este formata din localitatile:
Deva, Hunedoara, Orastie, Calan, Geoagiu, Simeria, Bacia, Balasa, Batrana, Beriu, Bosorod, Branisca, Bunila, Burjuc, Carjiti, Cerbal, Certejeu de Sus, Dobra, Ghelari, Gurasada, Harau, Ilia, Lapigiu de Jos, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Martinesti, Orastioara de Sus, Pestisu Mic, Rapoltu Mare, Romos, Soimus, Teliucu Inferior, Toplita, Turdas, Vetel, Vorta, Zam.
“Informăm, de asemenea, toți clienții din zona 3 Centru, care au efectuat plați în avans, că pot depune solicitările de restituire a sumelor aferente, în scris la casieriile S.C. BRAI-CATA S.R.L. din Deva, Hunedoara, Simeria, Călan și Orăștie sau le pot trimite prin email, la adresa [email protected].
Pentru informații cu privire la continuitatea serviciului vă rugăm să vă adresați delegatarului ADI SIGD Judetul Hunedoara, pe site-ul https://www.adideseurihd.ro/2020/ fiind disponibile toate detaliile de contact.”

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A abuzat sexual un câine!

Un hunedorean a fost plasat sub control judiciar, după ce a abuzat sexual și nu doar o dată, un câine al unor vecini. A intrat în locuința unde se afla labradorul și a întreținut cu animalul relații sexuale. A fost prins în cele din urmă de oamenii legii, care l-au reținut. ”Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, în urma unor percheziții domiciliare cu privire […]

todayoctombrie 24, 2022 147 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%