Actualitate

Adolescente lovite pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit!

todayoctombrie 13, 2022 35 1

Background
share close

Două adolescente au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină, al cărui șofer a fugit de la locul accidentului. Polițiștii îl caută acum pe cel care a provocat accidentul din zona pasarelei CFR de la Petroșani

Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin  112, cu privire la faptul că, în zona pasarelă din municipiul Petroșani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, au comunicat polițiștii hunedoreni.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un autoturism condus de o persoană necunoscută, în timp ce se deplasa pe direcția de mers Petrila spre Petroșani, la trecerea de pietoni amplasată în zona pasarelei CFR din municipiul Petroșani, ar fi acroșat două minore în vârstă de 15 și respectiv 16 ani, din municipiul Petroșani, părăsind locul accidentului.

Cele două victime au fost preluate de către un echipaj medical și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului rutier. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări cu privire la identificarea autorului faptei și luarea măsurilor legale ce se impun.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un tv căzut în sala de sport a lovit două eleve

Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara a declarat: "La data de 12 octombrie 2022, ora 10:24, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul 112, cu privire la faptul că, în cursul orelor de sport ce se desfășurau în incinta unei săli de sport din cadrul unei unități de învațământ din municipiul Petroșani un televizor a cazut de pe peretele sălii de sport, vătămând două eleve în vârstă […]

todayoctombrie 12, 2022 66 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%