Actualitate

Aeronavele lui Ovidiu Tender puse la vânzare de ANAF- prețuri începând cu 4000 de euro

todayfebruarie 13, 2023 120

Background
share close

ANAF scoate la vânzare șapte aeronave care au aparținut companiei Tender SA, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender. Prețul de pornire pentru șase dintre aeronave este sub 20.000 de lei, în timp ce a șaptea are un preț de pornire de aproape 500.000 de lei.

Licitația va avea loc pe 23 februarie, în București, iar cei care doresc pot achiziționa avioanele McDonnel Douglas cumpărate în urmă cu 15 de omul de afaceri român.

Ovidiu Tender,  în vârstă de 66 de ani are o avere estimată la 850 milioane de euro și a fost condamnat în urmă cu patru ani pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra propriei persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată.

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cutremurul povestit de ascultătorii noștri: „îmi mișca sticla în vitrină, s-a auzit ca un, vuiet”

Astăzi, după amiaza a fost marcată de un cutremur cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter, produs la o adâncime de 15 km, urmat de 3 replici de 2,1 -2,8 și 3,4 pe scara Richter. Locul unde a fost constatat epicentrul acestor cutremure a fost în județul Gorj, însă el a fost resimțit în foarte multe localități din România, inclusiv în județul Hunedoara. Din primele informații puse la dispoziție de […]

todayfebruarie 13, 2023 1252 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%