Actualitate

Al doilea apel de proiecte finanțate prin PNRR

todayoctombrie 9, 2022 20

Background
share close
”Vineri, 14 octombrie, la ora 10:00, Ministerul Dezvoltării va lansa cel de-al doilea apel de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România, prin investiții în infrastructura locală, finanțate din Fondul Local al Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Investițiile finanțate vor susține atât reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, cât și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean”, a anunțat ministrul Cseke Attila.
Alocarea financiară estimată pentru această a doua rundă este de 859.690.000 de euro pentru locuințe eficiente energetic pentru tineri și specialiști din sănătate și învățământ, pentru proiecte care vizează mobilitatea urbană verde, prin înnoirea parcului de vehicule nepoluante destinate transportului public, cu emisii zero de gaze de eșapament, pentru achiziționarea de puncte de reîncărcare pentru vehiculele electrice și pentru piste de biciclete în localități.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sprijin financiar european pentru tinerii din județul Hunedoara!

Tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani vor primi sprijin financiar de până la 10.000 EUR pentru a pune în aplicare acțiuni locale în comunitatea lor, în regiunile din Uniunea Europeană cele mai afectate de tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.  Astfel, s-a lansat o cerere de candidaturi pentru proiectul EUTeens4Green, cofinanțat de Uniunea Europeană.  Cererea se adresează tinerilor și grupurilor de […]

todayoctombrie 9, 2022 19 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%