Actualitate

Alături de oamenii din Aninoasa

todaymartie 17, 2023 38

Background
share close
Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian împreună cu deputatul PNL, Vetuța Stănescu s-au întâlnit azi, la Aninoasa, cu  persoanele care au fost relocate ca urmare a degradării clădirilor grav afectate de ultimele cutremure din luna februarie a acestui an.
S-au purtat discuții cu reprezentanții autorităților locale, dar și cu persoanele relocate.
În cursul acestei zile a fost finalizată amplasarea celor 25 de containere modulare în cea de-a doua bază din orașul Aninoasa. Această acțiune a fost posibilă cu sprijinul Guvernului României, condus de
Prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă și prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au fost aduse în județul Hunedoara containerele modulare necesare pentru relocarea cetățenilor.
Amplasarea containerelor modulare a fost efectuată de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, la această acțiune fiind implicate mai multe unități teritoriale din țară.
“Amplasarea celei de-a doua baze unde sunt amplasate containerele modulare este o realizare pentru noi. Am discutat cu persoanele care au fost relocate în prima baza și sunt conștient de faptul că nu este o situație plăcută, însă este o soluție care îi ține în siguranță. Vreau să mulțumesc Guvernului pentru toată implicarea și celor de la Rezervele Naționale, care în ultimele zile au depus un efort considerabil pentru a amplasa aceste containere modulare. Sunt profesioniști și le transmit tot respectul meu pentru modalitatea în care își servesc țara. Am ținut să fie prezent și un reprezentant al Parlamentului României, deputatul Vetuța Stănescu, care înțelege pe deplin problemele acestei zone și îi mulțumesc că astăzi a fost în rândul oamenilor din Aninoasa și că va susține la nivel parlamentar rezolvarea acestei probleme.” a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Pentru Marian.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cum se poate închiria o sală de sport din Orăștie?

Regulamentului de închiriere a spațiilor excedentare temporar disponibile din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Un nou regulament, aprobat în 23 februarie în ședința Consiliului local, stabilește modalitățile de închiriere și tarifele pentru spațiile din școli. Regulamentul a intrat în vigoare în 10 martie 2023. Consiliile de administrație ale școlilor analizează cererile de închiriere Perioada de închiriere se stabilește în două moduri: fie pentru utilizarea temporară […]

todaymartie 16, 2023 287 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%