Actualitate

Alcoolul la volan, lasă șoferul pieton, cu permis reținut, amendă și dosar penal

todaymartie 6, 2023 272 3

Background
share close

Alcoolul la volan nu e doar periculos, lasă șoferul pieton, cu permis reținut, amendă și dosar penal. Și în acest sfârșit de săptămână, unii șoferi au ales să conducă sub influența alcoolului. La Vulcan, un bărbat de 42 de ani a acroșat un alt autoturism, provocând un accident rutier. În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/l. Un alt bărbat de 41 de ani din Turdaș a fost prins la volan conducând cu o alcoolemie de 0,41 mg/l.

De menționat e faptul că alcoolul produce schimbări în comportamentul persoanelor, modifică viteza de reacție și gradul de atenție în desfășurarea activităților, inclusiv conducerea de autovehicule. Tocmai de aceea ar trebui să fie conștientizat pericolul la care se expun cei care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

4,03% este rata șomajului în județul Hunedoara

Pentru luna ianuarie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de muncă Hunedoara a anunțat o rată a șomajului de 4,03% , adică 6270 de persoane sunt în căutarea unui loc de muncă. O ușoară creștere, de 0,06 % comparativ cu luna precendentă. Indemnizați sunt 2006 persoane care sunt încă beneficiari de plăți din partea AJOFM, restul de 4264 de persoane sunt șomeri neindemnizați. Cei mai mulți șomeri, și anume 1565 sunt […]

todaymartie 6, 2023 35

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%