Actualitate

ALERTĂ RĂPIRE COPIL! O fată de 14 ani din Sibiu răpită de 4 persoane mascate

todayianuarie 9, 2023 212 1

Background
share close

ALERTĂ RĂPIRE COPIL

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.

 

 

 

Sursă: IPJ Hunedoara

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ceață densă în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara!

Administraţia Naţională de Meteorologie  a emis, luni, avertizare de cod galben de vânt puternic, ceaţă şi polei, valabile în numeroase județe din ţară, inclusiv în județul Hunedoara. Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în localităţi din judeţele Timiş, Hunedoara, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Alba, Mureş, Sibiu, Olt, Dolj şi Municipiul Bucureşti (îndeosebi în zona periferică) va fi ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri […]

todayianuarie 9, 2023 36

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%