Politică

Alex Dîlv- reprezentantul tineretului liberal la Congresul YEPP organizat în Braga, Portugalia

todayiunie 20, 2023 91 1

Background
share close

Tineretul Național Liberal  – Filiala Hunedoara a fost reprezentată la Congresul YEPP de președintele organizației TNL Deva, Alex Dîlv, care a participat la evenimentul internațional desfășurat în Braga, Portugalia, alături de președintele TNL România, Mara Mareș și încă 9 tineri liberali români.

YEPP (Tineretul Popular European) este cea mai mare organizație politică de tineret din Europa, structură care cuprinde 64 de organizații de tineret din Europa, printre care și TNL.

Alex Dîlv, președinte TNL Deva și vicepreședinte în Biroul Executiv Național TNL România: ,,Organizația noastră de tineret are oameni foarte bine pregătiți, poate printre cei mai buni la nivel internațional, iar acest lucru se vede din modalitatea de relaționare în cadrul YEPP, dar și din punct de vedere al numărului de delegați.

Sunt fericit că am avut o astfel de experiență și mai ales pentru faptul că am fost în locul în care ideile pe care le-am transpus contează. Totodată, consider că aceste întâlniri sunt foarte benefice pentru TNL România, întrucât prin activitățile pe care le-am desfășurat, se îmbunătățește modul de lucru și se creează prietenii care vor fi fructificate în viitor.“

Regiunea de Vest a fost reprezentată de Alex Dîlv și Bogdan Faur, președintele TNL Arad.

 

 

Cosmina Prața

 


Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tema deșeurilor de la Vulcan continuă în agenda prefectului Călin Petru Marian

Tema deșeurilor de la Vulcan continuă în agenda prefectului Călin Petru Marian. Astăzi, acesta a asistat la ridicarea primelor tone de deșeu depozitat în hala  care adăpostea stația de sortare a societății comerciale S.C. Pregoterm S.A. În sfârșit o soluție s-a aflat, precum spun însuși,  Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara: ,, 𝐒𝐄 𝐏𝐎𝐀𝐓𝐄! Deșeurile de la Vulcan sunt ridicate și urmează să fie transportate și depozitate în cel mai […]

todayiunie 19, 2023 27

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%