Actualitate

Alexandru Todoran, elev al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie premiat de Instituția Prefectului

todayiunie 16, 2023 1022

Background
share close

Elevii Liceului Teoretic Aurel Vlaicu din Orăștie au sărbătorit azi, încheierea anului școlar, împreună cu profesorii instituției, părinți și invitați ai evenimentului. Anul școlar 2022/2023 a fost unul cu rezultate remarcabile, iar performanța este recunoscută și premiată la acest liceu.

Olimpicul Alexandru Todoran a fost astăzi premiat pentru rezultatele excepționale obținute pe parcursul anului școlar, atât la nivel național, cât și internațional. Premiul oferit de Instituția Prefecturii a fost înmânat de însuși prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian , prezent la ceremonia de încheiere a anului școlar al elevilor Liceului Teoretic Aurel Vlaicu din Orăștie.

Nu încetați să credeți în voi, priviți în viitor cu încredere, curaj, entuziasm și fiți dedicați visului vostru!” a declarat cu această ocazie prefectul Călin Petru Marian, adresându-se comunității școlare prezente în sala de festivități a liceului „Aurel Vlaicu”.

Galerie foto:

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vreme severă în zona de munte a județului Hunedoara pentru următoarele ore

Cod roșu de vreme severă în zona de munte a județului Hunedoara valabil până mâine la ora 12:00 Fenomenele vizate sunt averse torențiale și abundente. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 80 l/mp. În acest sens la nivelul ISU au fost luate următoarele măsuri: 1. Activarea Grupei Operative la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției - Hunedoara (C.J.C.C.I.) cu specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, […]

todayiunie 16, 2023 42 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%