Actualitate

Alexandru Zvîncă -un orăștian pasionat de robotică printre programatorii unui proiect pilot al ESA

todayfebruarie 7, 2023 321

Background
share close

 

Un orăștian de 20 de ani , student al Universității Politehnice din Timișoara scrie istorie în cadrul unui proiect al Agenției Spațiale Europene. În luna ianuarie, în Belgia, Alexandru Zvîncă a fost singurul român din cadrul proiectului care a reunit 29 de studenți din întreaga lume. El este student la universitatea Politehnică din Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare și a fost elev al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”.

În cadrul proiectului studenții au programat roboți cu obiectivul de a explora sol marțian. Atelierul de Robotică s-a desfășurat în luna ianuarie , în Belgia, la Agenția Spațială Europeană.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

SC FILPLAST SRL angajează Asistent Manager

SC FILPLAST SRL ANGAJEAZĂ ASISTENT MANAGER   Cerințe: Studii superioare constituie avantaj; Experiență într-o poziție similară constituie un avantaj; Cunoștințe solide ale pachetului Word, Excel, navigare internet; Capacitate de organizare și planificare a activităților curente; Comunicare foarte bună; Capacitate de lucru multi-task; Abilitați de lucru în echipa dar și autonom; Limba engleză – nivel mediu constituie avantaj.    Responsabilitățile jobului: Asigură un flux informațional eficient între managerul companiei și departamentele funcționale ale firmei; Organizează agenda zilnică de lucru a managerului […]

todayfebruarie 7, 2023 381 4 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%