Actualitate

Ambulanță devenită mașină personală a Primarului Geoagiului, Vasile Cărăguț

todayaugust 5, 2022 2097 1

Background
share close

Ambulanță devenită mașină personală  a Primarului Geoagiului, Vasile Cărăguț
Se spune că „cine nu are bătrâni, să își cumpere”, dar Primarul Geoagiului după ce a văzut că are bătrâni, le-a confiscat ambulanța.
Ambulanţa socială ar trebui să intervină cu promptitudine, la nevoie, în ajutorul persoanelor care se află în situaţie de risc social.
Daca își schimbă destinata, de la cazuri sociale la mașina folosită de un Primar al unui oraș, în cazul prezent la Primarul Vasile Cărăguț, scopul ambulanței e anulat.
Dacă ambulanța e vară, toamnă la poarta Primarului și condusă de Primar, la cumpărături, la Primărie, la Băi, cine plătește benzina, uleiul, asigurarea, uzura?
Mașina are inscripție pe capotă care arată că a fost primită prin REGIO pentru acordarea de îngrijiri la domiciliu si servicii socio – medicale persoanelor vârstnice cu domiciliul legal în orașul Geoagiu.

Contactat de Radio Color, dl. Primar  Cărăguț Vasile a declarat că nu are nimic de comentat.

Pentru detalii clic aici:

https://informatiavj.ro/wp/?p=2205

 

Sursa:https://informatiavj.ro/

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Schimbare în Educație

Noile legi ale Educației pot schimba din temelii învățământul din România Propunerile din Legea Educației sunt rezultatul celei mai ample consultări naționale din domeniu și reprezintă fundația primei reforme autentice a sistemului educațional din România. Peste 10.000 de specialiști au lucrat în ultimii ani pentru a crea un cadru menit să ducă educația din România la un nou nivel – mai eficientă, mai accesibilă, mai flexibilă, mai incluzivă, mai bine […]

todayaugust 5, 2022 35

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%